miercuri, 17 decembrie 2014

Remember me

Toti oamenii pe care i- am cunoscut au lasat urmele lor, dar prefer sa- i amintesc doar pe aceia care nu au ales sa faca din viata lor un dezastru al lipsei binelui.
Femeia care nu a fost iubita niciodata si- a amintit ca s- a nascut om. Nu conteaza daca esti de sex...sau gen, sufletul tau si credinta genereaza scanteia care te duce mai departe.
Fericirea? Are pentru fiecare propria semnificatie. Singurul moment de iubire pura, de fericire pura este nasterea copilului. Credeai ca stii ce inseamna iubire? Te plangeai ca esti nefericita? Exista acea clipa unica in care intregul univers este la picioarele tale, pentru ca poti privi cu umilinta si recunostinta o faptura fragila, dar mai puternica decat tine; pentru ca sanatatea ei, perfectiunea ei este divina!

Ai grija ce faci, altfel pierzi magia, minunea la care ai participat fara sa intelegi in totalitate cum de a fost posibila. Exista atata nepatruns si necunoscut, iar daca nu- ti vei deschide inima spre bine cu recunostinta si nu vei intelege ca fiecare clipa iti este data pentru a alege, atunci este mai bine sa ridici privirea spre cer si sa privesti lung, lung, lung...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu