marți, 11 octombrie 2016

1. Fii impecabil în tot ceea ce spui!

         Vorbește deschis. Nu spune decât ceea ce crezi cu adevărat. Evită folosirea cuvintelor pentru a te critica sau pentru a- i bârfi pe ceilalți oameni. Folosește- te de puterea cuvintelor numai pentru a răspândi iubirea și adevărul.
         Dumnezeu a făcut lumea prin Cuvânt. Cuvintele tale contează. Modul în care te adreszi este foarte important. Trăim într- o lume a întunericului. ”Bani și sex ”  sunt cele mai folosite cuvinte. Păcatul este un alt cuvânt foarte uzitat; a devenit uzual și uzat. Cleveteala este obositoare și dăunătoare. Sursa Divină, indiferent în ceea ce crezi tu a fi superior, înseamnă tăcere. Dacă- ți place să rănești, vei fi rănit. Vorbind fără sens nu vei mai auzi glasul adevărului.
         Lasă- i pe alții să vorbească! Ceea ce- ți pot spune ei nu va fi niciodată mai important decât ceea ce simți tu. Ești ceea ce gândești și ceea ce exprimi și exact asta vei atrage pentru tine. Chiar îți dorești ca viața ta să treacă într- o continuă pălăvrăgeală, despre nimic?
       Toți ne dorim să fim iubiți, fericiți. Iubește- te pe tine insuți, iubește tot ce te înconjoarî și vei fi înconjurat de iubire. Nu te pierde în cotcodăceala continuă, în tumultul informațiilor inutile! Tăcerea, iubirea și adevărul te vor încărca cu energia ta adevărată, cu lumină. Implicarea în discuții inutile, care conduc la alte discuții și, în final, la o continuă violență nu vor face decât să te consume.
        Așadar, alege să să păstrezi ceea ce ai primit la naștere: condiția de om!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu